Φινάλε με «τεσσάρα» επί του Παναιτωλικού ο Παναθηναϊκός (video)

[ad_1]

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Παναθηναϊκός, καθώς νίκησε εύκολα, μετά από πολύ καλή εμφάνιση, τον Παναιτωλικό με 4-0, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε τη νίκη με τα γκολ των Χατζηγιοβάνη (14′ πεν.), Μακέντα (19′, 40′) και Εμμανουηλίδη (81′).

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και πίεσαν από την αρχή την άμυνα του Παναιτωλικού. Μάλιστα στο 12′ κέρδισαν πέναλτι με την ανατροπή του Κάτσε από τον Αργκους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγιοβάνη, δύο φορές μάλιστα, αφού στην πρώτη κάποιοι παίκτες βιάστηκαν να μπουν μέσα στην περιοχή, και άνοιξε το σκορ.Στο 19ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διπλασιάσει το σκορ. Ο Μακέντα μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με σουτ στην γωνία νίκησε τον Γιαννακόπουλο που έκανε κακή εκτίμηση. Η ομάδα του Δώνη συνέχισε να πιέζει ψηλά και στο 40′ κατάφερε να στείλει για τρίτη φορά στα δίχτυα και πάλι με τον Μακέντα. Ο Ιταλός φορ αξιοποίησε την πολύ ωραία κάθετη πάσα του Θεοχάρη και ωραίο πλασέ έστειλε, με το αριστερό, την μπάλα ξανά στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου.Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός προσπάθησε ν’ αντιδράσει, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι αυτό που είχε τον έλεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η ομάδα του Αγρινίου είχε κάποιες επιθετικές προσπάθειες, αλλά χωρίς ν’ απειλήσει την εστία του Κότσαρη. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός ήταν, και πάλι αυτός, που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Συγκεκριμένα στο 81ο λεπτό ο Εμμανουηλίδης πήρε το… ριμπάουντ μετά το σουτ του Καμπετσή και την απόκρουση του Γιαννακόπουλου και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.Ο διαιτητής της αναμέτρησης Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας) έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Χατζηθεοδωρίδη – Αργκους.
Παναθηναϊκός (Δώνης): Κότσαρης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Κάτσε, Τζανδάρης (77′ Καμπετσής), Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (81′ Αθανασακόπουλος), Αρμενάκας (66′ Εμμανουηλίδης).
Παναιτωλικός (Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνης (66′ Αμαράλ), Πάουλο (85′ Μπελεβώνης), Γκούγκα, Λουσέρο, Ντουάρτε, Μπαϊροβιτς, Μανά (79′ Παρράς).
ΠΗΓΕΣ: ΕΡΤSPORTS HD, ΑΠΕ-ΜΠΕΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI

[ad_2]