Η Λιναρδάτου υπερασπίζεται τον τίτλο της στην επαγγελματική πυγμαχία

[ad_1]

Νέα πυγμαχική πρόκληση για την Χριστίνα Λιναρδάτου, αυτή τη φορά κόντρα στην Αυστραλή Ντίντι Χόμπς!! Δύο μήνες μετά την ιστορική της νίκη με νοκ άουτ στον 6ο γύρο, επί της αήττητης, μέχρι εκείνη την ώρα, Καναδής Κάντι Γουάιτ και την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου στην Επαγγελματική πυγμαχία της WBO Junior Welterweight division, για πρώτη φορά στα ελληνικά πυγμαχικά χρονικά, η «Μέδουσα», καλείται να υπερασπιστεί την ζώνη της!!!
Σε μια λαμπερή βραδιά, στις 7 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, όπου θα παρελάσουν και άλλα μεγάλα ονόματα της ελληνικής αλλά και της διεθνούς επαγγελματικής πυγμαχίας, η Χριστίνα Λιναρδάτου, με ρεκόρ 11-1/6ΚΟ, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αήττητη σε 8 ματς, με 5ΚΟ, Αυστραλή Ντίντι Χόμπς, Νο 15 στην παγκόσμια κατάταξη και κάτοχος της ζώνης της WBO Asia-Pacific Super Featherweight division, σε έναν αγώνα 10 δίλεπτων γύρων.
Η μονομαχία, της ανερχόμενης στο διεθνές επαγγελματικό πυγμαχικό στερέωμα, Χριστίνας Λιναρδάτου με την Αυστραλή αντίπαλό της, αποτελεί το main event, μιας πολλά υποσχόμενης, σε δράση και σε θέαμα βραδιάς, που οργανώνει το Perseas Empire Promotions.
Μαχητική και εκρηκτική η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια, Νο 1 στα ranking list της WBO, δηλώνει πανέτοιμη για τον αγώνα και καλεί τον κόσμο να βρεθεί δίπλα της και να την στηρίξει.
«Θέλω να γίνει μια μεγάλη πυγμαχική γιορτή και ο κόσμος να απολαύσει το θέαμα παρακολουθώντας πυγμάχους υψηλού επιπέδου»,  επεσήμανε ο προπονητής της Χριστίνας Λιναρδάτου,  Μάνος Λαβδάκης και απεύθυνε  πρόσκληση στον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες του Ολυμπιακού Κέντρου Γαλατσίου και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των πυγμάχων.
Το Friday Boxing Fight Night, επιφυλάσσει όμως και άλλες πυγμαχικές συγκινήσεις, καθώς στο ρινγκ του Γαλατσίου θα ξεδιπλώσουν το τεχνικό τους ταλέντο και άλλα μεγάλα ονόματα της επαγγελματικής πυγμαχίας, ένας εξ αυτών ο αήττητος Ελληνοαυστραλός Τζώρτζ Καμπόσος τζούνιορ.
Ο κορυφαίος ομογενής πυγμάχος, με ρεκόρ (16-0/9ΚΟ), ο οποίος έκανε μάλιστα και σπάρινγκ με τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Mάνι Πακιάο, θα βρεθεί στις 7 Ιουνίου μπροστά στο ελληνικό κοινό, κάτι το οποίο γνωστοποίησε  και ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απομένει η ανακοίνωση του ονόματος του αντιπάλου του.
Co-main event της διοργάνωσης θα είναι η μονομαχία του Στέλιου Παπαδόπουλου (11-0-2/4ΚΟ) με τον πολύ δυνατό Ομίρ Ροντρίγκεζ (11-2-1/5ΚΟ) από τον Παναμά, για την διεκδίκηση διεθνή τίτλου της WBO.
Το πρόγραμμα όμως της μεγάλης πυγμαχικής βραδιάς περιλαμβάνει ακόμα, την αναμέτρηση του Βορειοελλαδίτη Παναγιώτη Ματσάγκου με τον Παύλο Παϊσιο, αλλά και την κόντρα του Θοδωρή Ριτζάκη με τον Γιώργο Σκαρπόθεο για την ζώνη του πρωταθλητή Ελλάδος.
Παράλληλα θα διεξαχθούν και άλλοι αγώνες με κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες πυγμάχους, των οποίων τα ονόματα θα γνωστοποιηθούν σε νεότερη ανακοίνωση.
Η είσοδος στους αγώνες είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές της Αττικής. Οι μαθητές του Δημοτικού μπορούν να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους και οι μαθητές Λυκείου θα πρέπει να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα.
 
ΠΗΓΗ: ΠΕΡΣΕΑΣ BOXING CLUB

[ad_2]